Перейти до змісту
JN Academy

Β-ГЛЮКАН (бета-глюкан косметичний)

Жанна Нікітіна1 хв читання

β -GLUCAN (BETA-GLUCAN COSMETIC)

β-глюкан (бета-глюкан) – це високомолекулярний полісахарид природного, природного походження.

Міститься в пекарських дріжджах (Saccharomyces cerevisiae), грибах, висівках вівсі, ячмені та деяких інших зернових культурах. Біотехнологічний (та біоміметичний) актив.

Його основні властивості в косметиці для волосся:

- Знижує ламкість,

- Підсилює блиск волосся,

- покращує здоров'я шкіри голови,

- Нарощує товщину та об'єм волосся,

- утворює натуральний бар'єр від втрати вологи.

Докладніше групу полісахаридів розуміємо на курсі «Косметична хімія для перукарів. Читаємо склади. Робимо свідомий вибір»

JN Academy

Від знань до професійної практики

Системне навчання косметичної хімії для майстрів і команд.

Ваш кошик

Завантажуємо кошик…