Перейти до змісту
JN Academy

Рослинні пар

Жанна Нікітіна1 хв читання

VEGETABLE surfactants

Рослинні ПАР у косметичній хімії: переваги та застосування

Поверхнево-активні речовини рослинного походження мають біологічну основу, але при цьому не втрачають своєї миючої здатності. Найчастіше їх отримують з олії кокосового горіха, оливкової олії, цукру, цикорію чи пшениці.

Мій улюблений рослинний ПАР Лаурил саркозинат натрію (Sodium Lauryl Sarcosinate) – являє собою м'яку аніонну поверхнево-активну речовину з чудовими миючими характеристиками, а також характеристиками змочування, диспергування та піноутворення. Він, як правило, також використовується в шампунях з іншими м'якими ПАР.

Якщо у Вашого клієнта суха, атонічна, роздратована шкіра голови з проблемною гідроліпідною мантією, то шампуні з цим компонентом – саме те, щоб упоратися з цим запитом.

Знання основ косметичної хімії у роботі перукарів допоможуть запобігти алергічній реакції під час проведення будь-якої процедури.

JN Academy

Від знань до професійної практики

Системне навчання косметичної хімії для майстрів і команд.

Ваш кошик

Завантажуємо кошик…