Блог

СУХИЙ ШАМПУНЬ

Why I love DRY SHAMPOO?

Чому я люблю СУХИЙ ШАМПУНЬ?

Почнемо з визначення, щоб все розкласти «по поличках»

Сухий шампунь – це спеціальний косметичний засіб у вигляді порошку, пудри або спрею, що складається з інгредієнтів, що активно абсорбують (вбирають) шкірні виділення та жир.

Його розробили як тимчасовий захід. Якщо волосся не першої свіжості і немає часу їх вимити традиційним методом, сухий шампунь надасть забрудненому волоссю відчуття свіжості та чистоти.

ЦЕ НЕ ЗАМІНА ЗВИЧАЙНОМУ ШАПМУНЮ. Цей засіб не очищає волосся звичним методом, а лише вбирає надлишок шкірного сала, воно допомагає продовжити свіжість волосся і тимчасово усунути неприємну жирність.

АЛЕ, за допомогою цього засобу можна вирішити ще одну проблему. Є клієнти з дуже жирною шкірою голови та іноді, від них можна почути, що їм потрібно мити голову двічі на день чи кожен день. Це проблема, насамперед, із гідро-ліпідною мантією скальпу. Виходити з такої ситуації дуже добре за допомогою сухого шампуню – і зовнішнє зображення буде і виділення себуму можна оптимізувати. Тому що звичайні шампуні (і сульфатні та безсульфатні) у цьому випадку не допоможуть. Головне, щоб склад такого шампуню відповідав завданню. Що має бути у складі та які речовини потрібно шукати на етикетці я розповім на своєму семінарі з хімії для перукарів.