Блог

18-МЕА – (18-МЕТИЛЕЙКОЗИНОВА КИСЛОТА)

18-MEA - (18-METHYLLEUCOSINIC ACID)

18-МЕА – (18-метилейкозинова кислота)

18-МЕА – (18-метилейкозинова кислота) обов'язковий ліпід волосся, що забезпечує збереження кутикульного шару та його гідрофобний профіль (захисний шар). Це інноваційний біотехнологічний актив нового покоління, який використовують у доглядових продуктах не більше 2-3 років.

Всі, хто був на моїх навчаннях, пам'ятають, що найбільш ефективними активами у догляді для волосся є біоміметичні речовини – ті, що входять до складу біологічних структур людини (шкіра, волосся, нігті). АЛЕ, самі по собі такі активи (через свою хімічну структуру) не можуть потрапити до місця своєї «роботи», їх туди необхідно доставити. Для цього використовують транспортні молекули. І коли Ви бачите у складі продукту потрібний Вам актив, але при цьому не бачите ТРАНСПОРТУ, який може доставити його в потрібне місце (одну зі структур стрижня волосся або шар шкіри скальпу) – це означає, що перед Вами гарна рекламна обіцянка виробника.

Як працюють ліпідні активи, у тому числі 18-МЕА, а також, що має бути у складі ліпідних реконструкцій, розповім на онлайн-навчання Хімічні речовини у косметиці для волосся.