Блог

TREGALOSE

TREGALOSA

ТРЕГАЛОЗА

Трегалоза - дисахарид, утворений двома залишками глюкози. Це особливий цукор, що міститься в живих організмах, які живуть в екстремальних умовах – при дуже високих або низьких температурах і в пустелях. Саме він допомагає їм відновлюватися після сильного зневоднення.

Дія в косметиці:

дуже сильний зволожувач (володіє більш високими вологоутримуючими властивостями, ніж інші дисахариди, підсилює дію інших зволожувачів в формулі, частіше використовується в парі з сечовиною, гіалуроновою кислотою, алантоїном, іншими хумектантами)

Дуже сильний антиоксидант (зберігає від окислення як природні структури шкіри та волосся, так й інші речовини безпосередньо в формулі, запобігає виникненню неприємного запаху)

Завдяки своїм властивостям, трегалоза використовується у складі формул для дуже сухої шкіри - підтримує вологість рогового шару епідермісу, посилює бар'єрну функцію шкіри, сприяючи формуванню ламеллярної структури міжклітинних ліпідів, захищаючи шкіру від висихання. У складі формул для волосся вона також працює як дуже ефективний зволожувач, а також - як протектор, що дозволяє зберігати вологу в кератинових клітинах кортексу, та відновлювати бар’єрні властивості ліпідних шарів волосся.

Це дієвий інгредієнт пілінгів, лосьйонів та всіх кондиціонуючих продуктів.

INCI Tregalose квадрат

Трегалоза вводиться у формули від 1 до 5%,

Але, при використанні трегалози в більшій концентрації, ніж рекомендовано, можна пошкодити волосся (завдяки зворотньому ефектові).

Ще однією гарною властивістю трегалози є її невисока ціна - 100 грамів цього активу (біотехнологічного виробництва та ще й японського) в Україні можна придбати всього за 150 грн.