Блог

БАЗА ДАНИХ КОСМЕТИЧНИХ ІНГРЕДІЄНТІВ

COSMETIC INGREDIENT DATABASE

Знаю, що на сайті ті, кого хвилює інформація щодо інгредієнтової панелі косметичних засобів.

Якщо Ви шукаєте базу даних косметичних інгредієнтів для споживачів, можливо, Вам буде цікаво дізнатися про такі ресурси:

CosDNA - це база даних косметичних продуктів, яка містить інформацію про склад кожного продукту, його рейтинг безпеки, можливі ризики для шкіри та інші характеристики. До складу бази даних входять такі категорії, як догляд за шкірою обличчя, тілом, волоссям, засоби для гоління та інші.

EWG Skin Deep - це база даних, створена Екологічною Групою (Environmental Working Group), яка містить інформацію про безпеку косметичних продуктів та їхніх складових. Вона розподіляє продукти за категоріями від "найбільш безпечні" до "найменш безпечні" та присвоює їм оцінки на основі наукових даних та оцінок ризиків.

Think Dirty - це база даних, яка допомагає споживачам зрозуміти склад косметичних продуктів та оцінити їх безпеку. Продукти розподіляються за категоріями від "чисто" до "брудно" на основі рейтингу ризику, а також надаються рекомендації щодо альтернативних продуктів, які можуть бути більш безпечними для споживача.

Зверніть увагу, що бази даних можуть бути обмежені своїм обсягом та актуальністю. Рекомендується завжди перевіряти дату оновлення та іншу важливу інформацію перед використанням будь-якої бази даних.

Нова база даних косметичних інгредієнтів для споживачів CosmileEurope.

В сучасному світі цифрових технологій споживачу все складніше знаходити достовірну інформацію щодо косметичних інгредієнтів. Саме тому останні декілька років провідні фахівці та представники косметичної та хімічної галузі активно працювали над пошуком та розробкою інструменту, який би міг зробити цей процес простим та зрозумілим.

Асоціація Cosmetics Europe запустила платформу CosmileEurope - європейську базу даних інгредієнтів, яка допомагає споживачам легко знаходити достовірну та надійну інформацію про косметичні інгредієнти.

Мета платформи - підвищити прозорість щодо косметичних продуктів та їх інгредієнтів за допомогою цього простого та доступного формату.

База даних забезпечує легкий доступ споживача до перевіреної та науково підтвердженої інформації про сировину, а також надає інформацію про регулювання косметичних засобів, алергени та інші ключові питання, відповіді на які шукають європейські споживачі.

Посилання на CosmileEurope: https://cosmileeurope.eu