Блог

ВОЛОССЯ БРІВ

BROWN HAIRS

Брови відносяться до типу щетинистого (або короткого) волосся.

За будовою кореня і стрижня вони схожі на довге волосся, тому його об'єднують в одну групу щетинисто-термінального волосся. Волосся на бровах теж може випадати не з природних причин. Для брів теж потрібні доглядові засоби, які дозволять підтримати волосяний фолікул та зберегти здорові та красиві брови.

Причини випадання:

  • Хочу почати з, здавалося б, не очевидною на перший погляд причини – гіпофункція щитовидної залози. Брови рідшають дуже інтенсивно, тому фолікул потрібно відновлювати.
  • Часте вищипування. Волосяний фолікул має властивість "засипати" або відмирати. Якщо пінцет протягом тривалого часу стосується тих самих цибулин, вони слабшають. Ще більшої шкоди фолікулам завдає воскова епіляція.
  • Неправильне харчування. Нестача вітамінів та «порожня їжа» (весь фастфуд) призводять до руйнування структури волосків.
  • Хімічне фарбування. Фарба робить волоски слабкими та сприяє «відмиранню» цибулин.
  • Неякісне змивання макіяжу. Залишки косметики закупорюють пори, перешкоджаю нормальним процесам поновлення, травмують цибулини.

Чим можна допомогти?

Використання масла, що доглядає, з фітостеролами і комплексом вітамінів «розбудить» сплячі, підтримає і оздоровить ослаблені цибулини, прискорить ріст і поверне густоту брів.

Об'єм 15 мл розрахований на 2-місячний курс щоденного застосування на ніч.

Шукайте олії на нашому сайті в розділі КАТАЛОГ.