Блог

ОЛІЯ АМАРАНТУ

Амарантова олія виробляється з насіння найдавнішої рослини сімейства Злакові – амаранту. Тільки холодним віджиманням.

INCI: Amaranthus Cruentus Seed Oil.

У складі НЕОБХІДНІ для відновлення полотна компоненти:

СКВАЛЕНО. У жодному продукті немає стільки цієї речовини, скільки в амаранті. Печінка акули, де вона була вперше виявлена, просто «відпочиває осторонь».

Вітамін Е. Недарма його назвали вітаміном краси та молодості. В амаранті він присутній у своїй активній формі токотрієнолу. Разом із скваленом він є потужним антиоксидантом.

Комплекс поліненасичених жирних кислот, які представлені Омегою-3, Омегою-6 та Омегою-9. І більше ніде вони не зустрічаються у такому повному складі, хіба що в аптеці у капсулах. Ці сполуки покращують кровообіг, знімають запальну реакцію, зміцнюють нігті та волосся, роблять шкіру пружною та гладкою.

МІНЕРАЛИ, Їх вміст у багато разів перевищує показники всіх відомих олій рослинного походження. Найбільше в амарантовому маслі міститься кальцію, калію, фосфору, магнію, натрію.

Вітаміни. У, З, D, основна властивість яких – вдосконалення засвоєння мінералів. Крім того, кожен із них виконує свої прямі обов'язки. Про них можна говорити нескінченно.

КАРОТИНОЇДИ, Попередники вітаміну А. Підсилюють дію вітаміну С, який у свою чергу допомагає у засвоєнні кальцію, перешкоджає окисленню вітаміну А та відновлює вітамін Е.

Фітостероли. Речовини, про які мало говорять. Проте їхню роль важко переоцінити. Вони ефективно відновлюють шкіру та сприяють її захисту від УФ-променів.

НЕЗАМІННІ АМІНОКИСЛОТИ. Вони поновлять білкові структури волосся, прискорюють процеси регенерації шкіри голови.