Блог

ПРОДАЖ ДОМАШНЬОГО ДОГЛЯДУ

HOME CARE SALES

Продаж домашнього догляду

На курсі з продажу говоримо про прості способи продажу домашнього догляду клієнту в салоні. Люблю прості та дієві техніки.

Продаж - це не тільки про методики та техніки. Продаж – це ще й про навички. Навички, якими повинні мати менеджери з продажу косметики, як і будь-який менеджер з продажу, ділять на два види:

- тверді навички (hard skills) – це професійні навички, які можна набути під час навчання і наочно продемонструвати;

- гнучкі або м'які навички (soft skills) – це комплекс важливих для кар'єри навичок, які пов'язані безпосередньо з конкретної предметної областю, але впливають ефективність, високу продуктивність. Такі скелі складно виміряти та наочно продемонструвати.

До м'яких навичок належать:

-  вміння працювати в команді,

- здатність встановлювати діалог,

- Вибудовувати довгострокові відносини з клієнтами,

- адаптуватися до змін,

- Вирішувати одночасно ряд завдань.

В рамках курсу докладно розглядаються основні закономірності складу волосся, шампунів та фарб, освітлювальних препаратів та деяких косметичних інгредієнтів, що використовуються для фарбування волосся. Важлива відмінність, що розглядається все це не на побутовому рівні, а саме вузькоспеціалізовано - з упором на те, що можуть застосувати перукарі у практичній щоденній роботі. Курс досить глибокий і створювався біохіміком з кандидатським ступенем, а не б'юті блогерами, тому під час навчання пояснюються всі закономірності доступною для перукаря мовою — без хитромудрих хімічних формул.